ТЕОДОРА ДЕАК-НАЈ ЖЕНА СЕВЕРА БАЧКЕ

У организацији Медиа Инвента, а уз помоћ и подршку Града Суботица и Регионалне привредне коморе Суботица, у Суботици је 29.децембра 2014.године одржана додела признања „Капетан Миша Анастасијевић“, на којој се 15 лауреата окитилио овим друштвеним одличјем.

За најбољег послодавца Региона награђен је Томислав Војнић Пурчар, власник компанија „Еуро Петрол“ и „Еуро Гас“, док је Теодора Деак, генерална директорка Фабрике шећера ТЕ-ТО Сента награђена као Нај-жена у бизнису Региона.

Оснивач и власник СМБ -Градње Предраг Петрићевић примио је признање као „Нај грађевинар  Региона“.

Награђени су и ЈКП „Водовод и канализација„ Суботица као Најбоље јавно предузеће, Прехрамбена индустрија „Витамин“ Хоргош као Нај менаџмент, док је Томислав Џаковић, власник „Ангротекса“ Суботица-Нај текстилац Севернобачког округа. Признања су примили и  „Глориа“ Суботица-Нај хотел и медицински туризам, „Patent CO“ Мишићево као највећи домаћи инвеститор, Карате клуб „ЕНПИ“ – најбољи спортски клуб , Студентски центар Суботица-за високе домете у области студентског стандарда.

Пoвеља Капетана Мише са ликом српског предузетника и добротвора из 19. века припала је и Општем удружењу предузетника Суботица-за развој предузетништва у 250 година постојања, „Агроконс“ Фекетић-најбољи металски комплекс у Региону, Предузеће „Берко“ из Мола као Нај –произвођач пољопривредних машина и АИК „ Бачка Топола“ као најбоља еколошка институција на северу Бачке.

Признања су уручили градоначелник Града Суботице Јене Маглаи, и председник РПК Суботица Слободан Војиновић, који су претходно поздравли привреднике, медије и госте. У музичком делу програма наступила је 14-огодишња музичка нада из Београда Меланија Станковић.

фотографије преузете са http://www.subotica.com/