ЕНЦИКЛОПЕДИЈСКО ИЗДАЊЕ МЕДИА ИНВЕНТA

Шесто издање Монографије „Пут ка врху, у издању Медиа Инента, промовисана је 24.октобра 2017.године на 62. Сајму књига у Београду.

На промоцији је говорио уредник издања Владо Маркановић, подсетивши да ову пубикацију слободно можемо  назвати енциклопедијским издањем, јер је штампана на два језика-српско-енглеска верзија, обухвата скоро 900 страница и 700 предузетничких прича из Србије и Републике Српске.

–Ова књига се може читати са било које станице  коју отворите, јер је свака прича-прича за себе-додао је Маркановић, осврћући се и на 17 година пројекта „Пут ка врху“ и доделу признања „Капетан Миша Анастасијевић“ из које  је и настала серија монографија.

Он је подсетио на стваралачки оптимизам и презентацију и промоцију  привредног и друштвеног стваралаштва Србије, након чега се од 2016.године пројекат „Пут ка врху“ проширио и на Републику Српску.

Пригодним   беседама обратили су се и пословни пријатељи и партнери Медиа Инвента: Ивана Мијушковић у име менаџмента Аеродрома „Никола Тесла“, проф,др Вишеслав Хаџи Тановић,оснивач Клинике за срце „Хаџи Тановић“, Мирјана Прљевић из „Теслианума“ и Владимир Мојсиловић у име Народног музеја.

Иначе, овогодишњи Сајам књига окупио је око 500 излагача, од чега 50 страних (почасни гости су Немачка, Швајцарска, Лихтештајн и Аустрија). „На српском језику настала је велика књижевност, која траје цео миленијум“, како је рекао академик Миро Вуксановић на отварању ове културне манифестације.