ПРОМОЦИЈА УЗ ЛЕПОТЕ ЕТНО КОМПЛЕКСА “ВРДНИЧКЕ КУЛЕ”

У прелепом амбијенту етно туристичког комплекса “Врдничка кула” на обронцима Фрушке Горе, 21.јуна 2022. године окупили су се привредници, лекари и други поштоваоци занимљиве публикације, на програму под називом “Од Кепетана Мише до Николе Тесле”, односно на промоцији Монографије “Хероји и неимари” Србије и Републике Српске.

И ову промоцију уприличио је Медиа Инвент, који већ 22 године у пројекту “Пут ка врху” активно ради на афирмацији привредног и друштвеног стваралаштва Србије, а од 2016. године и Републике Српске.

Овај занимљиви скуп најавио је Владо Маркановић, директор Медиа Инвента и позвао председнка стручног жирија награде “Капетан Миша Анастасијевић” проф. др Радована Пејановића, који је одржао пригодну беседу о пројекту “Пут ка врху” и најновијем издању Медиа Инвента.

Том приликом, проф. Пејановићу је уручена фигурина “Бели анђео”за самопрегоран вишегодишњи ангажман у пројекту “Пут ка врху”.

Говорио је и уредник “Хероја и неимара” песник Перо Зубац, а учесницима програма обратио се и др Веселин Бојат, директор Дома здравља Нови Сад.

Директор Медиа Инвента је “признање Бели анђео”, у категорији “Најбољи градоначелник” и допринос промоцији српске привреде и културе, уручио и градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, коју је, у оправданом одсуству првог човека Новог Сада, преузео помоћник градоначелника Станко Љубичић, као и Милинку Цицмилу, родоначечнику и власнику угледне компаније “Промонт Групе”, у чијем окриљу се успешно развија и етно компелкс “Врдничка кула”. Након промоције за све учеснике приређена је свечана вечера.

Домаћини су најавили наредне промоције већ 27. јуна у Великом Градишту и 28. јуна у Горњем Милановцу.